Торти & Сладкиши

Домашни торти

Домашни рецепти

ЗА ДА НОСИМ РАДОСТ!

Малко са хората, които не обичат да си хапват сладичко. И ние обичаме сладичко! И за да можем да си похапваме често, се стремим да готвим здравословно!

 

Работим с качествени типови и пълнозърнести брашна, без консерванти, подобрители и избелители. Захарта е кафява, а понякога я заместваме изцяло със сушени плодове, фурми и мед. Млякото, което влагаме е органично чисто, било то краве, соево или овесено. Не използваме яйца. Подбираме висококачествен белгийски шоколад и сезонни плодове.

 

Обичаме предизвикателствата, затова разработваме десерти, които са трудни за изпълнение - безглутенови торти*, веган, без захар, сурови и други, съобразени с вашите нужди и изисквания.

* Всички наши безглутенови продукти се произвеждат в неизолирана глутенова среда. Ако имате силна непоносимост е възможна алергична реакция.

Как да поръчате?

Стараем се десертите ни да са винаги пресни и разнообразни.  Ако желаете да опитате точно определена торта, ви препоръчваме да попитате дали е налична и да си запазите парче/та.

 

Ако желаете да закупите цяла торта е добре да ни се обадите предварително по телефона.

 

Стандартните ни торти са 10 или 14 парчета, но можем да направим и 20, 25, 30, че и 40 парчета. Ако желаете да поръчате цяла торта ви съветваме да я поръчате поне 2 дни предварително. 

 

Можете да изберете от следните торти и сладкиши или да попитате за комбинация, която да отговаря на вашите нужди и предпочитания. Посочените грамажи и цени са за парче.

Веган торта