top of page
Домашни торти

Домашни рецепти

ЗА ДА НОСИМ РАДОСТ!

Малко са хората, които не обичат да си хапват сладичко. И ние обичаме сладичко! И за да можем да си похапваме често, се стремим да готвим здравословно!

 

Работим с качествени типови и пълнозърнести брашна, без консерванти, подобрители и избелители. Захарта е кафява, а понякога я заместваме изцяло със сушени плодове, фурми и мед. Млякото, което влагаме е органично чисто, било то краве, соево или овесено. Не използваме яйца. Подбираме висококачествен белгийски шоколад и сезонни плодове.

 

Обичаме предизвикателствата, затова разработваме десерти, които са трудни за изпълнение - безглутенови торти*, веган, без захар, сурови и други, съобразени с вашите нужди и изисквания.

* Всички наши безглутенови продукти се произвеждат в неизолирана глутенова среда. Ако имате силна непоносимост е възможна алергична реакция.

Как да поръчате?

Стараем се десертите ни да са винаги пресни и разнообразни. Имаме над 50 рецепти! Ако желаете да опитате точно определена торта, ви препоръчваме да ни попитате по телефона дали е налична и да си запазите парче/та.

 

Ако желаете да закупите цяла торта на деня, без предварителна поръчка, е добре да ни се обадите, за да ви разкажем с какво разполагаме в момента и да си запазите. Стандартните ни торти са 10 парчета

 

За поръчка: Приемаме поръчки на торти от 8 до 100+ парчета. Ако желаете да поръчате цяла торта ви съветваме да ни се обадите поне 2 дни предварително, за да уговорим делтайлите. Торти над 25 парчета имат 5% отстъпка от посочената цена.

 

Повечето ни тотрти могат да бъдат направени и без глутен. Попитайте ни!

Веган торта
Как да поръчате
Шоколадови
Ванилови
Сурови
Кето торти
Курабии
Безглутенови
Веган
Бонбони
Сладкиши
bottom of page