Торти & Сладкиши

Домашни торти

Домашни рецепти

ЗА ДА НОСИМ РАДОСТ!

Малко са хората, които не обичат да си хапват сладичко. И ние обичаме сладичко! И за да можем да си похапваме често, се стремим да готвим здравословно!

 

Работим с качествени типови и пълнозърнести брашна, без консерванти, подобрители и избелители. Захарта е кафява, а понякога я заместваме изцяло със сушени плодове, фурми и мед. Млякото, което влагаме е органично чисто, било то краве, соево или овесено. Не използваме яйца. Подбираме висококачествен белгийски шоколад и сезонни плодове.

 

Обичаме предизвикателствата, затова разработваме десерти, които са трудни за изпълнение - безглутенови торти*, веган, без захар, сурови и други, съобразени с вашите нужди и изисквания.

* Всички наши безглутенови продукти се произвеждат в неизолирана глутенова среда. Ако имате силна непоносимост е възможна алергична реакция.

Как да поръчате?

Стараем се десертите ни да са винаги пресни и разнообразни.  Ако желаете да опитате точно определена торта, ви препоръчваме да попитате дали е налична и да си запазите парче/та.

 

Ако желаете да закупите цяла торта е добре да ни се обадите предварително по телефона.

 

Стандартните ни торти са 10 или 14 парчета. Повечето от тях могат да бъдат поръчани от днес (до 12:00 часа) за утре, но за някои ни трябват 48 часа предварителна заявка. Ако искате да поръчате нестандартна по размер или съставки торта, следва да направите поръчка минимум два дни предварително.

 

Можете да изберете от следните торти и сладкиши или да попитате за комбинация, която да отговаря на вашите нужди и предпочитания

Веган торта
 
 
 
 
 
 

© Ananda Bakery, всички права запазени.