Поръчайте оnline

Менюто се зарежда, моля изчакайте.

Условия за доставка

Доставка на обедно меню е нашата нова услуга! За сега времето и районите за  доставка са ограничени, но вярваме, че заедно ще успеем да развием това начинание! Менюто ще можете да поръчвате от тук, през нашия сайт.

Какво е важно да знаете:

1. Обедното меню за деня публикуваме в 10:00 часа на съответния ден.

2. Вашата поръчка можете да направите от 10:00 до 11:30 часа.

3. Доставката се извършва:

                      район 1 - от 12:00 до 13:00;

                      район 2 -  от 13:00 до 14:00 (по възможност и по-рано);

4. Ако сте група съмишленици, (голямо семейство, офис, съседи) и много желаете да си хапвате от нас,  но не сте в посочените зони, пишете ни! Ще измислим нещо! 

5. Доставки на обедно меню предлагаме от понеделник до петък.

6. Доставчикът доставя храната до входа на сградата. Ще ви се обади по телефона няколко минути предварително, за да имате готовност да излезете и да я получите.

7. Минималната поръчка с доставка е на стойност 20лв. Ако желаете да направите поръчка и да я вземете от място, няма минимална сума.

8. Доставката, независимо от размера на поръчката, е на стойност 3,50лв.

9. Ако изберете опция "Вземане от място", поръчката можете да извършите от 10:00 до 11:00 часа и да я вземете след 12:30 часа.  

10. При направена поръчка, приемаме, че сте запознати и съгласни с условията за поръчка на доставка.

11. Възползвайте се от специалния ни пакет "Офис обяд". Споделете с колегите си вкусен и здравословен обяд на стойност над 50лв. и ще получите 7% отстъпка*!

12. Ако някоя от поръчаните от вас храни свърши преди да приемем вашата поръчка, или възникне друг проблем, ще се свържем с вас по телефона!

Доставките са нещо съвсем ново за нас, затова молим за вашето търпение и толерантност, докато отъпчем пътеката. Вярваме, че ще ставаме все по-добри! Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!


*Отстъпката не важи за поръчка на цели торти и стоки от магазина.